PRAVNO OBVESTILO

Pogoji uporabe

Dobrodošli na spletnem mestu Konzorcija geodetskih podjetij Uredi svoje.si. Spletno mesto je bilo postavljeno z namenom obveščanja širše javnosti o storitvah.


Z ogledom tega spletnega mesta potrjujete, da se strinjate s pogoji in jih v celoti sprejemate. Konzorcij geodetskih podjetij Uredi svoje.si objavlja podatke na tem strežniku kot javno storitev, namenjeno svojim strankam, in si pridržuje pravico do sprememb vsebine, brez predhodne najave. Konzorcij geodetskih podjetij Uredi svoje.si ne prevzema nikakršne odgovornosti za točnost, popolnost in/ali zanesljivost vsebine, objavljene na spletnih straneh Uredi svoje.si. Z vstopom na naše spletne strani se strinjate z določili in pogoji uporabe, kot so navedeni v nadaljevanju.


Izvzetje odgovornosti

Te spletne strani so na voljo "kakršne so" in so lahko podvržene razširitvam, dopolnitvam in posodobitvam. Čeprav si Združenje geodetskih podjetij Uredi svoje.si zelo prizadeva javnosti zagotoviti točne in najnovejše informacije, ne prevzema nikakršne odgovornosti in ne jamči za pravilnost in aktualnost vsebin na teh spletnih straneh, niti ne prevzema odgovornosti za napake, manjkajoče ali morebitne zastarele podatke. Še posebej Združenje geodetskih podjetij Uredi svoje.si ne prevzema odgovornosti za vsebino katerekoli spletne strani, dostopne preko povezav, objavljenih na teh spletnih straneh. Nadalje Konzorcij geodetskih podjetij Uredi svoje.si ne prevzema odgovornosti za kakršnokoli škodo na vaši računalniški opremi ali drugi opremi, ki bi nastala kot posledica delovanja virusov zaradi vstopa na to stran, rabe ali nalaganja vsebine na računalnik.


Varovanje osebnih podatkov

Upravitelj spletne strani www.uredisvoje.si, Konzorcij geodetskih podjetij Uredi svoje.si, (v nadaljevanju: upravitelj spletne strani) je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.


Za potrebe ureditve podatkov o nepremičninah upravitelj spletne strani www.uredisvoje.si zbira naslednje uporabnikove osebne podatke:

 • ime in priimek,
 • naslov in kraj bivanja,
 • naslov elektronske pošte,
 • kontaktno telefonsko številko,
 • ter ostale podatke, ki jih uporabniki vnesejo v obrazce na spletni strani www.uredisvoje.si

Za potrebe zagotavljanja varnosti, se zbirajo tudi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do spletne strani www.uredisvoje.si.


Vsi prej navedeni podatki se na strežniku www.uredisvoje.si shranjujejo trajno.


Za točnost podatkov, ki jih vnesejo uporabniki, člani konzorcija geodetskih podjetij Uredi svoje.si ne odgovarjajo.


Upravitelj spletne strani bo pridobljene osebne podatke uporabil izključno za namen ureditve podatkov o uporabnikovi nepremičnini in ureditve služnosti, na podlagi vsakokratnega naročila storitve s strani uporabnika. Zbrani osebni podatki se smejo v anonimizirani sumarni obliki uporabiti tudi za statistične namene. Razkritje zbranih osebnih podatkov tretjim osebam je dovoljeno v primerih, ki jih določa zakon ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov upravitelja spletne strani.


V kolikor imate v zvezi s tem kakršnakoli vprašanja, jih posredujte našemu uslužbencu, zadolženemu za varstvo podatkov na elektronski naslov info@uredisvoje.si.


Naša spletna stran vsebuje tudi povezave s spletnimi mesti tretjih oseb. Konzorcij geodetskih podjetij Uredi svoje.si ne prevzema odgovornosti za spoštovanje zasebnosti in vsebino teh spletnih mest.


Komunikacija in sledenje (piškotki)

Spletna stran Uredi svoje.si ponuja možnost nastavitve spletnega brskalnika, da se v celoti ali delno izvzame dovoljenje za shranjevanje piškotkov na trdem disku uporabnikovega računalnika ali drugi napravi, ki se uporablja za brskanje po spletu. Ob ponovnem obisku spletne strani lahko ponudnik dostopa do podatkov na uporabnikovi napravi, ki so se zbrali s pomočjo piškotkov. Uporabnik lahko pregleduje spletno stran Uredi svoje.si brez uporabe piškotkov, vendar se lahko zgodi, da nekatere funkcije ali storitve spletne strani ne bodo pravilno delovale. Če se obiskovalec ne strinja z uporabo piškotkov, mora v nastavitvah brskalnika zavrniti možnost uporabe piškotkov oziroma izbrati možnost, da se ob shranitvi piškotkov uporabnika obvesti.


Kaj so piškotki? Piškotki (ang. cookies) so majhne tekstovne datoteke, ki se shranjujejo na uporabnikov računalnik in omogočajo komunikacijo med uporabnikovim brskalnikom in spletno stranjo.


Večina piškotkov se uporablja za naslednje namene:
 • pridobivanje informacij kot so obisk spletne strani, trajanje obiska, ogled video posnetkov, uporabljenih brskalnikov, operacijskih sistemov, vrste brskalnikov, ločljivost zaslona in geografska lokacija, pridobljenih na podlagi anonimnih IP naslovov – vse našteto je potrebno npr. za prilagoditev velikosti spletne strani, ki se prikaže na uporabnikovem zaslonu,
 • shranjevanje uporabnikovih nastavitev v zvezi s postavitvijo spletne strani, velikostjo besedila in barvnimi preferencami,
 • izmenjavo informacij s tretjimi osebami z namenom nadaljnjega opravljanja storitev na spletni strani – informacije, ki so pridobljene na ta način, se uporablja le za zagotavljanje storitev, izdelkov in funkcij, ne pa tudi za druge namene,
 • pridobivanje informacij o vstopnih in izstopnih točkah uporabnika, ki je obiskal spletno stran Uredi svoje.si.

Konzorcij geodetskih podjetij Uredi svoje.si sestavljajo sledeča geodetska podjetja:

 • Digidata d.o.o., Delavska ulica 24, 4208 Šenčur, davčna številka SI47595841
 • Geodetski zavod Celje d.o.o., Ulica XIV.divizije 10, 3000 Celje, davčna številka SI92913431
 • Igea d.o.o., Koprska ulica 94, 1000 Ljubljana, davčna številka SI 58677950
 • Ljubljanski urbanistični zavod d.d., Verovškova ulica 64, 1000 Ljubljana, davčna številka SI 87778955
 • Monolit d.o.o., Letališka cesta 33d, 1000 Ljubljana, davčna številka SI57376298

Nosilec Konzorcija geodetskih podjetij Uredi svoje.si je podjetje Monolit d.o.o., ki ima pooblastilo s strani konzorcija, za izdajo računov v okviru storitev Uredi svoje.si.